De wet van aantrekking

Niemand minder dan Neale Donald Walsch, bekend van Een goed gesprek met God schreef de inleiding van dit meest bekende werk van Esther en Jerry Hicks. De achterflap van het boek vat de inhoud prima samen:

... de intentie en intensiviteit waarmee wij aandacht geven aan onze wensen en verlangens is de voorbereiding op de onvermijdelijke komst van die dingen in ons leven. Zo werkt het leven en zo werkt het universum.

Alles in dit boek lijkt dezelfde gedachte uit te dragen: "Waar je je aandacht op richt, dat wordt je". De wet van aantrekking lijkt sterk op de wet van aandacht. Ach ja, gaan niet alle universele wetten eigenlijk over hetzelfde? Niet voor niets zijn de auteurs ook verantwoordelijk voor titels als Vraag en het wordt gegeven, De wonderlijke kracht van bewuste intentie, Rijkdom en, Esther Hicks is mede-auteur van Afstemmen op de bron.

Bekijk dit boek in de online boekwinkel.

Image

De titel van deze boekenhit doet denken aan de universele wet van de Tao. In gewoon Nederlands: de wet van het hier en nu.

Een overzicht van alle universele wetten.

Klein maar fijn. Een veel gelezen standaardwerkje met ruim 80 korte teksten (wetten). Met kennis van zaken vertaald uit het Amerikaans en voorzien van een heldere inleiding over het hoe en waarom van universele wetten.