Links

Als je op internet zoekt naar universele wetten dan zie je dat er ongelooflijk veel mensen cursussen, trainingen, boeken, etc. aanbieden over dit onderwerp. Daaraan kun je zien hoe sterk het begrip "universele wet" de laatste decennia samenleving breed is gaan leven.

Door de jaren heen zien we tendensen. Zo lijken nieuwetijdsdenkers (New Age) het idee van universele wetten te omarmen. Daarnaast zien we dat de meest populaire beschrijvingen van universele wetten sterke trekken hebben van secularisatie, enigzins te vergelijken met de populariteit van Mindfulness, dat een seculiere versie is van Boeddhisme. Toch is er ook een opvallende numerologische neiging van "wetten verzamelaars" om 7 of 13 wetten te kiezen. Over het algemeen is er veel aanhang voor het idee dat de wereld beter kan worden door bewustwording en zuivere intentie.

De lijst die we hier geven is niet volledig en ook niet geordend. Het geeft een indruk en dient als mogelijk vertrekpunt voor jouw internet reis langs de diverse opvattingen en media-uitingen die er zoals zijn te vinden over universele wetten:

Wil je ook graag een link vermelden? Laat het ons weten.